Så fixar du pizzafesten i Karlstad

Varför inte bjuda in vänner på en riktigt härlig pizzafest. God mat och goda vänner är en perfekt kombination, särskilt under den varmare delen av året.

 

Godaste pizzan i Karlstad

Det är roligt att bjuda in till fest, men det kan ta ganska mycket tid. Du ska städa, dekorera, se till att du har allting hemma och naturligtvis baka riktigt god mat. Pizza är ju också sådan mat som folk gärna äter mycket av. Det är roligt att testa olika pizzavarianter: extra mycket ost, med salami eller en skön vegetarisk pizza med fetaost. Det finns ju så många härligt goda pizzasorter att bjuda på. Det absolut enklaste sättet för att få en jättegod pizza, men med minsta möjliga arbetsinsats, är att du vänder dig till Pizza Hut. De bakar pizzan och levererar den sedan hem till dig alldeles rykande färsk. Låt er pizzeria Pizza Hut i Karlstad baka pizzan när du ska bjuda på pizzafest, så har du många olika och fräscha pizzor att välja mellan och bjuda dina vänner på. Varför inte satsa på cheesy crust med härlig ost i pizzakanten eller en San Francisco med tunn surdegsbotten? Du kan även äta lunch på Pizza Hut. Perfekt en lördag på stan eller när du vill samla gänget och bara umgås på ett riktigt avslappnat sätt.

Pizzakväll med film

Pizza och film är en skön kombination som många verkligen tycker om. Bjud in nära och kära på ett riktigt filmmaraton och bjud på pizza. För en riktigt skön kväll behöver alla ha en bekväm plats att sitta på. Lägg ut madrasser på golvet om det är många barn eller tonåringar som ska vara med. Extra fåtöljer och sittpuffar är också bra komplement till soffan. Om ni ska se på film hela natten kan det vara smart att alla har en varsin filt. När du får pizzorna hemlevererade så kan du ställa dem på köksbordet. Ofta har Pizza Hut redan delat pizzorna i mindre bitar. I annat fall kan du göra det så att alla verkligen får smaka av allting eller en bit av alla pizzor som de vill testa på. Glöm inte heller att beställa glutenfri pizza om det är någon som är glutenallergiker. Sedan tar ni med er pizzabitarna och något gott att dricka in till biosalongen och njuter av film hela kvällen.

Previous article

Fest efter en begravning?