Bevara dina festminnen

De allra flesta som går på fest eller deltar på något sorts event har med sig sin mobiltelefon. En anledning till varför man har med sig mobilen är för att man vill dokumentera festen eller eventet genom att ta bilder. Om du har bilder från en fest eller ett event som du vill minnas finns det flera saker du kan göra för att bevara dina festminnen. I det här inlägget kommer du att få några tips på hur du kan bevara dina bilder och använda dem i din vardag.

Rama in

Om du har tagit en riktigt bra bild på en artist på en konsert du varit på, eller har tagit en bra bild på ditt kompisgäng på en lyckad fest kan det vara en rolig idé att beställa kopior av bilderna och rama in dem. Det finns många ramar att välja bland som kommer att bevara dina festminnen i många år framöver. Du kan köpa dina ramar i en butik som säljer ramar. Ett bra exempel på det är Frameit.se vilket är en butik som säljer ramar och posters online.

Gör en bok

Förutom att du kan skriva ut enstaka bilder från en fest eller dylikt och använda dem i din inredning kan du bevara dina minnen genom att samla dem i en fotobok. Att samla dina foton i en fotobok är ett bra sätt att bevara dina bilder och du behöver inte vara orolig för att de ska försvinna. När du har en fotobok kan du enkelt ta fram den när du vill blicka tillbaka till dina minnen. Du kan välja att ha en fotobok med blandade bilder. Men det kan också vara roligt att ha en fotobok som följer ett tema. Du kan till exempel göra en fotobok med bilderna från en lyckad inflyttningsfest.

Previous article

Fixa dig inför festen