4 bröllopsteman

Ska ni gifta er? Det finns många roliga teman som ni kan välja för bröllopsfesten.

Bröllopsteman

Idén med att ha ett bröllopstema är inte att bröllopet ska kännas som en maskerad, utan snarare att bröllopet, utsmyckningen och dekorationerna, ska gå i en enhetlig stil. Det blir mycket snyggare och lättare att dekorera både festen, i kyrkan och eventuell bröllopsbil om det finns en röd tråd. Du hittar allt för ert bröllop, både fina teman och skön dekoration, på partytajm.se – beställ online i lugn och ro och spara tid.

1# Bohemisk bröllopsfest

Hur är ni som par? Tycker ni om en mer bohemisk stil? Det är en stil som både passar för en bröllopsfest utomhus och inomhus. Det genomgående temat i ett bohemiskt bröllop är naturnära detaljer, som band i juteväv eller en bordslöpare i spets med vackra jutevävsdekorationer. Det passar er som älskar en mer avslappnad stil och klädkod.

2# Lantligt bröllop

Att ha en mer lantlig bröllopsfest passar er som firar bröllopsfesten ute på landet. Då är det snyggt med lite allmogestuk, både i dekoration och klädsel. Ska ni hålla festen på en gård är det perfekt att låta allt gå i en mer lantlig stil: mycket vitt, blommor och gärna lite släktgods.

3# Trädgårdsfest

Om ni har ett lite mindre bröllop kan det vara trevligt att fira bröllopet i en mysig trädgård. Ett tips är då att hyra ett partytält ifall vädret inte blir så bra. På ett trädgårdsbröllop är det fint att fokusera på blommor, gärna från trakten, och att sätta upp en härlig belysning ovanför borden. Häng upp utomhuslampor i papp runt om i hela trädgården, så blir det riktigt mysigt.

4# Utomhusbröllop

Vill ni ha hela bröllopet utomhus? Både vigselceremoni och bröllopsfesten. Det är härligt att hålla en bröllopsfest utomhus, särskilt om ni har mycket plats. Att ha bröllopsfesten utomhus är perfekt om det kommer att vara många barn på bröllopet. I Sverige har vi underbar natur, så var du än bor så har du stora möjligheter att få skapa en fest utomhus med mycket naturkänsla.

Previous article

Planera en fest