Så planerar du utflyttningsfesten

Om du ska flytta kan det vara läge att ordna en rejäl utflyttningsfest för dina vänner och bekanta. Att ha fest är alltid roligt, det som är mindre roligt är att städa upp efteråt. Om du tänker ha festen i direkt anslutning till att du ska flytta kan du städa upp det värsta och sedan anlita en städfirma som fixar all flyttstädning. Några som är experter på flyttstädning är qleano.se/ som kan fixa ditt boende skinande rent utan problem. Oavsett bostadsform så är flyttstädning något som i princip alltid måste göras. Det är absolut värt varenda krona för att slippa stå och skura spisen och badrummet i en hel dag.

Planering är a och o

En utflyttningsfest är i princip som vilken annan fest som helst men det som kan skilja är att hemmet kan vara nerpackat i kartonger. Bestäm vilken typ av fest du vill att utflyttningsfesten ska vara. Det kanske ska vara ett mingelparty eller en sittande middag först innan det är dags för dansgolv och mingel. Du kan absolut bestämma ett tema för kvällen. Det viktigaste är att du har tänkt till och planerat. Oavsett fest så är det mycket att fixa och det är lätt hänt att det blir stressigt. Gör en lista med allt som ska göras och fixas. Det kan vara bra att skriva upp när du ska göra de olika sakerna. Eftersom du ska flytta kan det vara en bra idé att använda pappersdukar, papperstallrikar och plastbestick som du bara kan kasta. Det är lite tråkigt men väldigt bekvämt. Det går faktiskt att få till en snygg dukning med det också. Om du ska ha en mingelfest behöver du knappt något sådant.

Glöm inte att tänka på grannarna

Glöm inte att prata med grannarna fast du ska flytta. Ett tips är att börja tidigt så att grannarna inte ska bli störda allt för mycket. Be dina gäster ta mycket bilder, du kan alltid skapa en hashtag och be gästerna lägga upp bilderna under den.

Previous article

4 bröllopsteman