Bok- och filmtema eller tidstema

Ett roligt tema, som kanske främst riktar sig till barn, är att skapa ett film- eller boktema. De vanligaste alternativen är Spiderman, Frozen och Disney-karaktärer. Men om du som vuxen är intresserad av att planera en riktig temafest har du även flera alternativ att välja mellan. Varför inte klassiker som Star Wars eller James Bond? Du kan även välja ett bredare tema, som Hollywood där ni alla klär upp er ordentligt och låtsas ha en riktig Oscar- eller Grammyfest.

Ytterligare ett alternativ är att följa teman från gamla klassiska böcker. Om du och dina vänner är stora fan av Shakespeare, varför inte ett tema efter honom?

Ett intressant och klassiskt festtema är att välja en epok, eller ett visst årtionde. Genom att be alla gäster klä sig efter en viss tid kommer det göra festen ännu mer rolig. Du kan dessutom välja vilket årtionde som helst så länge du har en idé om vilken klädsel som passar. Till exempel om du väljer 20-talet kan du välja ett Gatsby-tema, 60-talet får de flesta att tänka på hippies och önskar du gå ännu länge bak i tiden kan du anordna ett togaparty.

Previous article

Klädsel för företagsfest

Next article

Mordmysterium